Hemsida : Filtillägg : .ev3 Fil

.ev3 Fil

Filtyp 1LEGO MINDSTORMS EV3 Project

Utvecklare The LEGO Group
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är EV3 file?

Projekt skapat av LEGO MINDSTORMS EV3, ett program som låter dig skapa och kommandot LEGO MINDSTORMS EV3-robotar; innehåller alla projekt tillgångar som .EV3P programfiler, bilder, ljud, byggnadsinstruktioner, videor och My Blocks.

Mer information

För att skapa EV3-filen klickar du på fliken "+" längst upp till vänster på skärmen Lobby i programmet, klickar på ikonen "Spara" i högra högra, namnet på filen, välj Spara platsen och klicka på Spara.

Om du vill öppna EV3-filen, navigerar du till Lobby-skärmen i programmet, välj Öppna senaste → Öppna projekt ... i det övre högra hörnet, navigera till din fil, välj det och klicka på Öppna.

Program som öppnas EV3 filer
Windows
LEGO MINDSTORMS EV3
Macintosh
LEGO MINDSTORMS EV3

Filtyp 2Everlock Options File

Utvecklare Az-Tech Software
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.EV3 alternativnummer 2

Fil som används av Everlock, ett program som används för att skydda kopian av disketter, cd-skivor och andra medier; innehåller alternativ för kopieringsskydd brukade skapa installationsmedier med specifika kopieringsskyddande egenskaper.

Mer information

Everlock stöds inte längre av Az-Tech.

Program som öppnas EV3 filer
Windows
Az-Tech Everlock

Filtyp 3Team Manager Meet Event File

Utvecklare HY-TEK Sports Software
Kategori Data filer
Format Binary

.EV3 alternativnummer 3

Fil skapad av HY-TEK Team Manager, ett program som används för att planera sportevenemang; innehåller mötesnamnet, kursen, händelserna och uppfyller behörighetstider för inlämningsdagar samt möteshöjd, sanktionsnummer, inträdestid, händelsedivisioner och maximala poster.

Mer information

EV3-filer används för att lagra, distribuera och schemalägga sportevenemang med deltagare.

Program som öppnas EV3 filer
Windows
HY-TEK Sports Team Manager

Om EV3 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ev3-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Team Manager Meet Event File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.