Hemsida : Filtillägg : .ev3p Fil

.ev3p Fil

Filtyp LEGO MINDSTORMS EV3 Program

Utvecklare The LEGO Group
Kategori Data filer
Format N/A

.EV3P alternativnummer

Fil skapad av LEGO MINDSTORMS EV3, en applikation som låter dig bygga och programmera LEGO MINDSTORMS EV3-robotar; innehåller programdata som bilder, ljud och My Blocks som berättar roboten vilka funktioner som ska utföras; existerar endast inom .EV3 filer, om det exporteras blir det en .EV3S fil.

Mer information

För att skapa EV3P-filen klickar du bara på fliken "+" längst upp till vänster på projektskärmen i programmet under EV3-projektfilfliken och bredvid skiftnyckelikonen. När du klickar på skiftnyckeln visas en lista över dina EV3P-programfiler.

För att importera EV3P-filen, klicka på skiftnyckeln ikonen längst upp till vänster på projektskärmen i programmet, klicka på Importera längst ner i fönstret, navigera till din EV3S (den exporterade versionen av EV3P fil), välj den och klicka på Öppna.

Program som öppnas EV3P filer
Windows
LEGO MINDSTORMS EV3
Macintosh
LEGO MINDSTORMS EV3

Om EV3P filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ev3p-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen LEGO MINDSTORMS EV3 Program, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.