Hemsida : Filtillägg : .exr Fil

.exr Fil

Filtyp OpenEXR Image

Utvecklare Industrial Light & Magic
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.EXR alternativnummer

Rasterbilden lagrad i OpenEXR-formatet, ett HDR-format (HDR), som utvecklats av Industrial Light & Magi; stöder flera lager bilder, lossy och förlustfri komprimering, och 16-bitars och 32-bitars pixlar; används för att lagra djupa rasterbilder för högkvalitativ grafik; Används av raster grafikredigeringsprogram och bildbehandling.

Program som öppnas EXR filer
Windows
Adobe Photoshop
Serif PhotoPlus
Adobe SpeedGrade
Adobe After Effects
MAGIX VEGAS
Chaos Group Pdplayer
Natron
Linux
Chaos Group Pdplayer
Natron
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe SpeedGrade
MacPhun ColorStrokes
Adobe After Effects
Blackmagic Design Fusion for Mac
Chaos Group Pdplayer
Natron

Om EXR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil exr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OpenEXR Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, min vän. Listan över utvecklare bakom flera av Adobes program är ganska intressant. Jag läste din artikel om .exr-filtillägget. Det arbete som Industrial Light & Magic-utvecklarna utför är fantastiskt. Att deras verktyg implementeras i program som Photoshop eller After effects får mig att le. En information som stack ut var att de har stöd för både förlustkomprimering och förlustfri komprimering. Att ha möjlighet att lagra djupa rasterbilder hjälper till att producera bättre grafik. Jag lade märke till de små anteckningar som placerades i din lista. Hur installerar du plugins för de tre Adobe-programmen. Jag hade ingen aning om att det går att lägga till funktioner i dem. Vad gör programmet SpeedGrade? Det är en av mina få frågor eftersom det är det enda som inte erbjuder en gratis provperiod. Till nästa gång!