Hemsida : Filtillägg : .flt Fil

.flt Fil

Filtyp 1Adobe Audition Filter

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Pluginfiler
Format N/A

Vad är FLT file?

Ljudfilter som används för att applicera effekter, som reverb, eko, kor, förvrängning och andra effekter till en ljudfil; måste sparas i huvudapplikationsmappen för att kunna laddas av programmet.

Mer information

De flesta FLT-filer fungerar med både Syntrillium Software Cool Edit Pro och Adobe Audition. Adobe förvärvade tillgångarna i Syntrillium Software i maj 2003 och introducerade Adobe Audition i augusti 2003.

Program som öppnas FLT filer
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Filtyp 2Flight Simulator Saved Flight

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format N/A

.FLT alternativnummer 2

Flyg sparad av Microsoft Flight Simulator, ett realistiskt Flight Simulation-spel; kan vara ett flyg som ingår i programmet eller ett pågående flyg som kan laddas och fortsättas vid ett senare tillfälle.

Mer information

OBS: Filen "Fltsim.flt" som finns i Flygningar \ Annan \ Fltsim.flt måste vara närvarande för att programmet ska öppnas. Om filen är borttagen kan Flight Simulator-programmet behöva installeras om igen.

Program som öppnas FLT filer
Windows
Microsoft Flight Simulator

Filtyp 3OpenFlight Scene Description File

Utvecklare Presagis
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.FLT alternativnummer 3

3D-scenbeskrivningsfil skapad i OpenFlight-formatet; sparar data i en hierarkisk struktur och beskriver hur man gör en 3D-scen för en realtidsbildgenerator; ofta används för militära, stadsstäder och flygsimuleringsvisualiseringar.

Mer information

OpenFlight-formatet är utvecklat och underhållet av Presagis (tidigare MultiGen-Paradigm). Det har allmänt antagits som standardformatet i 3D-visuella simuleringsgemenskapen. Applikationer som 3ds Max och Blender ger inbyggt stöd för filtypen.

Program som öppnas FLT filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Blender
Autodesk 3ds Max
OpenSceneGraph
Presagis Creator
Presagis FlightSIM
Linux
Blender
Remograph Remo 3D
Macintosh
Blender

Filtyp 4Image Filter

Utvecklare N/A
Kategori Pluginfiler
Format N/A

.FLT alternativnummer 4

Grafikfilter används för att tillämpa färgkorrigering, konstnärliga effekter, bildförvrängningar eller andra ändringar av en bild. kan laddas och användas av flera olika grafikprogram.

Mer information

OBS! Vissa FLT-filer är endast kompatibla med specifika program, så inte alla FLT-filer kommer att vara kompatibla med varje program som anges nedan.

Program som öppnas FLT filer
Windows
Adobe Illustrator
CorelDRAW
Digital Domain Qimage
Micrografx Picture Publisher
Macintosh
Adobe Illustrator

Filtyp 5Vue Filters File

Utvecklare E-on Software
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.FLT alternativnummer 5

Inställningsfil som används av E-on Vue, ett program som används för att modellera 3D-miljöer; innehåller en färgfilterkurva som genereras med hjälp av "keypoints" i ett 2D-nät; hjälper till att betona vissa färger och filtrera bort andra när de appliceras på ett 3D-scenmaterial.

Program som öppnas FLT filer
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Om FLT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil flt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Vue Filters File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag var nyfiken på vad som kan sparas i .flt-filerna som Adobe Audition skapar när de installeras. Tack för att du inte bara inkluderade denna information utan också berättade lite mer om det allmänna innehållet som denna fil har i Audition. Det är imponerande att ett annat Adobe-program använder samma för ett helt annat motiv. Hur kan systemet veta vilket program det hänvisar till? Att läsa om dess användning i Flight Simulator får mig också att undra om man kan ändra dem för att skapa egna personliga spår. Tack för alla tankar och funderingar!