Hemsida : Filtillägg : .fpx Fil

.fpx Fil

Filtyp FlashPix Bitmap Image File

Utvecklare Kodak
Kategori Raster bildfiler
Format N/A

.FPX alternativnummer

Bild sparad i Kodak FlashPix-format, ett bitmappsformat optimerat för digital fotografering; Används av programmet "Picture Easy Software" som ingår i Kodak digitalkameror.

Mer information

FlashPix-formatet utvecklades av Kodak, tillsammans med partners Microsoft, Hewlett-Packard och Live Picture.

Program som öppnas FPX filer
Windows
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
IrfanView
CorelDRAW
Microsoft Picture It!
Corel VideoStudio
Microsoft Word
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Apple Preview

Om FPX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil fpx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen FlashPix Bitmap Image File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag tog några bilder med min fars gamla Kodak-kamera. När jag anslöt kameran till datorn var jag inte beredd på att se en massa .fpx-filer dyka upp. Tack för ditt bidrag till detta tillägg. Det var bra att få veta att detta format utvecklades av ett antal företag för att optimera digital fotografering. Jag undrar om nyare kameramodeller också använder sig av det för att skapa bättre bilder. Som jag ser i din artikel öppnar de flesta redigeringsprogram inte denna typ av fil. Vad skulle hända om jag konverterar dem till .jpg och sedan manipulerar dem? Kommer jag att förlora all kvalitet från .fpx-formatet? Tack för all information och jag väntar på ditt svar. Hälsningar