Hemsida : Filtillägg : .fr3 Fil

.fr3 Fil

Filtyp FastReport Form File

Utvecklare Fast Reports
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.FR3 alternativnummer

Sidlayoutfil skapad av FastReport Studio, ett rapportdesignverktyg; sparar rapportstrukturen såväl som fyllbara former, text och bilder; kan sparas i komprimerat eller okomprimerat format; kan inbäddas i en applikation som skriver ut FastReport-formulär.

Mer information

När en applikation genererar en rapport med en FR3-fil, kallar den den resulterande rapporten en "beredd rapport". Beredda rapporter använder .FP3 -tillägget och kan ses med FastReport Viewer-programmet.

Program som öppnas FR3 filer

Om FR3 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil fr3-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen FastReport Form File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! I en jobbansökan som jag såg på LinkedIn frågade de efter erfarenhet av programvaran Fast REports FastREport Studio. Det är en bra postering, så jag bestämde mig för att bekanta mig lite mer med tillägget och dess möjligheter. Tack för ditt inlägg om .fr3 filändelserna. Det verkar vara ett bra sätt att skapa och spara komplexa rapporter med olika tillgångar. Jag tycker att det är ett riktigt mångsidigt filformat som gör att den här typen av filer kan vara antingen komprimerade eller okomprimerade. Jag önskar bara att fler program stödde detta format. Det skulle göra det möjligt att dela enklare och snabbare mellan anställda. Hur som helst kommer jag att forska mer om programvaran. Din artikel var ändå en riktigt bra utgångspunkt. Hälsningar