Hemsida : Filtillägg : .ftc Fil

.ftc Fil

Filtyp 1Dream League Soccer Asset File

Utvecklare First Touch Games
Kategori Spelfiler
Format N/A

Vad är FTC file?

En FTC-fil är en tillgångsfil skapad av Dream League Soccer, ett Android fotbolls-videospel. Den innehåller en tillgång, till exempel ikon, klistermärke eller bakgrund som visas i videospelet.

Mer information

Du kommer troligtvis aldrig att komma över en Dream League Soccer FTC-fil eftersom det är en tillgång som refereras av spelet. Om du ändå vill ändra spel, som tränar, skor och stadion som visas i spelet, måste du ändra FTC-filerna. Dessa filer finns i följande katalog i spelinstallationen:

Tillgångar \ data \ fe \ ui \

Du kan använda en filhanterare, till exempel ES File Manager, för att navigera till filplatsen på din Android-enhet.

Program som öppnas FTC filer

Filtyp 2FluxTime Clip File

Utvecklare FluxTime
Kategori Video Files
Format Binary

.FTC alternativnummer 2

Animeringsklip skapat av FluxTime Studio, ett program som används i utbildningsmiljöer för att göra enkla animeringar; sparar grafik och instruktioner för hur grafiken flyttas under animeringen samlas ofta med andra klipp för att omfatta ett klippbibliotek.

Mer information

Klipp kan bestå av grundläggande objekt eller många olika objekt i kombination med varandra. Många prover av sådana klipp finns på FluxTimes hemsida.

Program som öppnas FTC filer

Om FTC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ftc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen FluxTime Clip File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.