Hemsida : Filtillägg : .ies Fil

.ies Fil

Filtyp IES Photometric Data File

Utvecklare Illuminating Engineering Society
Kategori Data filer
Format Binary

.IES alternativnummer

Datafil skapad i det fotografiska formatet IES (Illuminating Engineering Society) innehåller mätningar av ljus och ljusmängder; vanligtvis används för att simulera belysningssystem i byggnader innan de installeras.

Mer information

IES-filer används också för att undersöka ljuskällans belysning för vägbanor och andra utomhusplatser. De publiceras vanligtvis av belysningsföretag.

Program som öppnas IES filer
Windows
Autodesk AutoCAD Architecture
AutoDesSys RenderZone
LTI Optics Photopia
Musco Sports Lighting Lumen Micro

Om IES filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ies-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen IES Photometric Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, min vän. Informationen du delade med dig av om .ies-filtillägget hjälpte mig mycket. I mitt nästa stora projekt ingår att rendera några byggnader med integrerad belysning. Det var verkligen viktigt för mig att läsa om IES-filer. För det första hade jag ingen aning om att det står för Illuminating Engineering Society, det är ett häftigt faktum haha. Att ha information och mätningar av ljus och ljusmängder hjälper många ingenjörer. Som du nämnde hjälper det till att ha en tydligare bild av hur belysning kan tillämpas på våra konstruktioner. Tar de upp mycket utrymme? Jag frågar detta eftersom det finns vissa CAD-tillägg som kan uppta mycket hårddiskutrymme. Det finns ingen information om vissa av de program som anges nedan. Har de lagts ned? Tack.