Hemsida : Filtillägg : .gg Fil

.gg Fil

Filtyp 1Google Desktop Gadget File

Utvecklare Google
Kategori Diverse filer
Format Zip

Vad är GG file?

Gadget utformad för Google Desktop, en skrivbords widget och programhanterare; ger ofta information som nyheter, finans och sportshistorier, men kan även innehålla små spel, sökgränssnitt och andra typer av enkla program.

Mer information

Google Desktop Gadgets liknar Apple Dashboard Widget ( .WDGT ) filer och Windows Gadget ( .GADGET ) filer. De lagras i ett komprimerat .ZIP format och kan innehålla webbaserade filer som HTML, CSS, JavaScript och XML-filer.

OBS! För Mac OS X kräver Mac OS X 10.5 eller senare.

Program som öppnas GG filer
Macintosh
Google Desktop

Filtyp 2Sega Game Gear ROM

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format Binary

.GG alternativnummer 2

Spel ROM som används av emuleringsprogram för Sega Game Gear handhållna konsolen; sparar speldata exakt som det lagrates på spelpatronen; Används för att spela spelutrustning på en dator med hjälp av emuleringsprogram.

Program som öppnas GG filer
Windows
MESS
Fusion
Linux
Osmose
Macintosh
MacMESS
SMS Plus

Om GG filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil gg-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Sega Game Gear ROM, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Tack för ditt bidrag till Google Desktop Gadget File extension! Jag ville lära mig mer om detta skrivbordsgränssnitt eftersom det verkar ha upphört numera. Vad var det som lockade med det? Fungerade det på vanliga Windows- och Mac-operativsystem? Hur som helst var din förklaring mycket tydlig och relevant. Det är synd att den här typen av tillägg inte stöds av Mac, eftersom jag gärna skulle vilja ha widgets på mitt skrivbord. Jag har också läst om att den används av ROM-emuleringsprogram. Personligen har jag aldrig spelat några Sega-konsoler, men jag har läst mycket gott om dem. Jag skall försöka ladda ner MESS och se om jag kan köra några av dessa filer. Tack för all bra information!