Hemsida : Filtillägg : .gp5 Fil

.gp5 Fil

Filtyp Guitar Pro 5 Tablature File

Utvecklare Arobas Music
Kategori Audio Files
Format N/A

.GP5 alternativnummer

Gitarrflikfil skapad med Guitar Pro 5; kan användas för att spara musikaliska poäng eller kompositioner för gitarr, bas eller banjo; poäng kan användas för att spela upp gitarrljud, men GP5-filer innehåller inte verkliga ljuddata.

Mer information

Till skillnad från tidigare versioner av Guitar Pro är Guitar Pro 5 tillgängligt för både Macintosh och Windows-plattformarna.

OBS! GP5-filer kan fortfarande exporteras av Guitar Pro 6.

Program som öppnas GP5 filer
Windows
Arobas Music Guitar Pro
TuxGuitar
Linux
Arobas Music Guitar Pro
TuxGuitar
Macintosh
Arobas Music Guitar Pro
TuxGuitar

Om GP5 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil gp5-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Guitar Pro 5 Tablature File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag älskar att spela instrument med strängar. Jag lärde mig spela gitarr när jag bara var 8 år. Det har verkligen blivit en del av mig. Sedan dess har jag försökt att göra karriär inom musik och jag hittade din artikel om filändelsen .gp5. Den hjälpte mig mycket eftersom den talar om Guitar Pro 5, ett program som jag inte hade hört talas om. Att läsa att dessa filer kan spara fullständiga partitur eller korta kompositioner gör det intressant att spela med. Jag måste försöka ge er mer information om hur jag känner för att använda det. Men när det gäller det du delade med dig av till mig, ett gediget arbete! Du hjälpte mig också att förstå att de faktiskt inte innehåller ljuddata. Vi ses snart igen när jag lär mig mer om andra musikfiltillägg!