Huvud : Filtillägg : .h5m Fil

.h5m Fil

FiltypHeroes of Might and Magic V Map

Utvecklare Ubisoft
Kategori Spelfiler
Format Zip

.H5M alternativnummer

En H5M-fil är en karta som används av Heroes of Might och Magic V, den femte delen av turneringsstrateginspelserien. Den innehåller spelkartfiler komprimerade tillsammans som ett arkiv med Zip-komprimering. H5M-filer komprimeras .ZIP files men ändras med ".h5m" -tillägget för organisatoriska ändamål.

Mer information

Heroes of Might och Magic 5 kartor låter dig ändra spelbara kartor i spelet. Utbyggnaden blev populär under 2006 då användarna började ge sina anpassade kartor ".h5m" -tillägget för att klargöra. H5M-filer finns i mappen "Kartor" i katalogen Heroes of Might and Magic 5.

Du kan packa upp H5M-filen genom att byta namn på ".h5m" -tillägget till ".zip" och sedan extrahera innehållet med ett Zip-dekomprimeringsprogram, som WinZip eller WinRAR.

OBS: Heroes of Might and Magic var ursprungligen utvecklad av Jon Van Caneghem från New World Computing. Serien ägs nu av Ubisoft.

Program som öppnas H5M filer

Om H5M filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för h5m och hur man öppnar den.

Filtypen Heroes of Might and Magic V Map, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.