Huvud : Filtillägg : .h5u Fil

.h5u Fil

FiltypHeroes of Might and Magic V Mod File

Utvecklare Ubisoft
Kategori Spelfiler
Format Zip

.H5U alternativnummer

En H5U-fil är en mod-fil som används av Heroes of Might och Magic V, den femte delen av Heroes of Might och Magic turnbaserade strategispelserier. Den innehåller filer innehållsändringsfiler som ändrar spel, som skapningsstatistik, förmågor, texturer, animationer och stavar. H5U-filer komprimeras .ZIP filer men bytt namn till ".h5u" -tillägget för organisatoriska ändamål.

Mer information

Heroes of Might och Magic 5 mods låter dig ändra spelinnehåll som varelser, hjältar, färdigheter och stunder. Ursprungligen sparades mods med .PAK -tillägget men med 2007-versionen av Stammarna i öst (ToE) -tillägget fick mods "h5u" -tillägget. H5U-filer finns i mappen "UserMODs" i katalogen Heroes of Might and Magic 5. Om du vill avinstallera en mod, ta bara bort motsvarande H5U-fil från katalogen.

Du kan packa upp H5U-filen genom att byta namn på ".h5u" -tillägget till ".zip" och sedan extrahera innehållet med en Zip-dekomprimeringsprogram, som WinZip eller WinRAR.

OBS: Heroes of Might och Magic var ursprungligen utvecklad av Jon Van Caneghem från New World Computing. Serien ägs nu av Ubisoft.

Program som öppnas H5U filer

Om H5U filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för h5u och hur man öppnar den.

Filtypen Heroes of Might and Magic V Mod File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.