Hemsida : Filtillägg : .haml Fil

.haml Fil

Filtyp Haml Source Code File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.HAML alternativnummer

Källkodsfiler som är skrivna i Haml, (HTML abstraction markup language); lagrar en mall som är skriven i Haml-språk som används för att skapa HTML för ett webbdokument kan användas för att ersätta Ruby mallskript ( .ERB files) med sin förkortade syntax.

Mer information

En viktig egenskap hos Haml är att den ersätter konventionella taggar (< >) med procenttecknet (%) för att spara tid och visas "renare".

Ett exempel av enkelt Haml-språk och HTML-språket som genereras via mallmotorn: HAML:% html &  & % kropp &  &  &  & % h1 Min första rubrik

HTML: < html > < body > < h1 > Mitt första rubrik < / h1 > / body > html> Obs! Du kan växla över från ERB till Haml genom att ersätta "erb" filtillägget på ERB-filer med "haml".

Program som öppnas HAML filer
Windows
Microsoft Notepad
Macintosh
Apple TextEdit

Om HAML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil haml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Haml Source Code File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.