Huvud : Filtillägg : .hbb Fil

.hbb Fil

FiltypLine 6 POD HD Edit Bundle

Utvecklare Line 6
Kategori Audio Files
Format N/A

.HBB alternativnummer

Paket skapad av Line 6 POD HD Edit, ett program som gör att du kan redigera din gitarrutmatning; liknar .HBS -filen men innehåller upp till 8 uppsättningslistor med varje uppsättningslista som innehåller upp till 64 förinställningar. en gång laddad, ändrar inställningarna för "FX", "AMPS", "Mixer" och "Controllers", som anpassar ljudet på ditt instrument.

Mer information

För att skapa HBB-filen, anpassa dina inställningar, välj Arkiv → Spara paket som ..., namnge filen, välj spara plats och klicka på Spara.

För att öppna HBB fil, dubbelklicka på filen eller välj Arkiv → Öppna Bundle ..., navigera till filen och klicka på Öppna.

I Mac finns standardlagringsplatsen för HBB-filer i följande katalog: / Dokument / Line 6 / Toner / POD HD Edit / Bundles

I Windows finns standardlagringsplatsen för HBB-filer i följande katalog: \ Mina dokument \ Linje 6 \ Toner \ POD HD Redigera \ Bundlar

OBS! HBB-förlängningen kan öppnas av senare versioner av POD HD Edit-programmet, till exempel POD HD500 Edit.

Program som öppnas HBB filer
Windows
Line 6 POD HD Edit
Macintosh
Line 6 POD HD Edit

Om HBB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för hbb och hur man öppnar den.

Filtypen Line 6 POD HD Edit Bundle, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.