Huvud : Filtillägg : .hdd Fil

.hdd Fil

FiltypParallels Desktop Hard Disk File

Utvecklare Parallels
Kategori Disk bildfiler
Format Binary

.HDD alternativnummer

Virtual hårddisk skapad av Parallels Desktop virtualiseringsprogram; lagrar data för en virtuell maskinens hårddisk (du kan tänka på den som innehåller Windows C: \ -driven för Windows VM); används för att ladda VM: s filer när VM-enheten startas.

Mer information

HDD-filer lagras inom .PVM virtuella maskinfiler. För att lokalisera din hårddiskfil, högerklicka på PVM-filen och välj "Visa paketinnehåll." Mappen som öppnas har en HDD-fil med samma filnamn prefix som PVM-filen.

För att återställa filer i en HDD-fil manuellt, monterar du först HDD-filer manuellt med Parallels Mounter, ett program som ingår i Parallels Skrivbord (finns i / Bibliotek / Paralleller /). Högerklicka sedan på HDD-filen och välj Öppna med → Parallels Mounter.app.

OBS! Äldre versioner av HDD-filer från Parallels Desktop version 2 kan öppnas av Oracle VM VirtualBox.

Program som öppnas HDD filer
Macintosh
Parallels Desktop for Mac

Om HDD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för hdd och hur man öppnar den.

Filtypen Parallels Desktop Hard Disk File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.