Hemsida : Filtillägg : .hlp Fil

.hlp Fil

Filtyp Windows Help File

Utvecklare Microsoft
Kategori Systemfiler
Format Binary

.HLP alternativnummer

Fil som används av Windows Hjälp, ett program som levereras med Windows som låter användarna läsa hjälpinformation. innehåller dokumentation och index för Windows-program eller Windows-operativsystemet; sammanställd med hjälp av Microsoft Hjälp Workshop (HCW.exe).

Mer information

HLP-filer kan ses med Windows Help Viewer (WinHlp32.exe), som levereras med Windows operativsystem. Äldre versioner av hjälpfiler kan ha problem med att visas i nyare versioner av Windows.

Program som öppnas HLP filer
Windows
Adobe RoboHelp
Microsoft Windows Help Viewer
Help Explorer Viewer
YpgSoft Windows HLP To RTF

Om HLP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil hlp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Windows Help File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, kompis. Jag hoppas att du har en underbar dag. Allt detta beror på att jag fick läsa din artikel om .hlp-filtillägget. Det mesta av den information som delades var ny för mig. Försäljningsargumentet för mig är att de kompileras i programmet Workshop. Det är ett tag sedan jag senast arbetade med det programmet men jag minns att jag var bra på det. Det faktum att de innehåller dokumentation och index för programmen gör att utvecklare blir mer benägna att använda dem. En annan sak jag lärt mig är om programmet RoboHelp. Det finns betydligt fler program som ingår i Adobe-sviten än vad jag hade tänkt mig. Om jag ska vara ärlig tror jag att jag ska ge den kostnadsfria provversionen en chans och se hur det ser ut. Tack, författaren!