Hemsida : Filtillägg : .iaf Fil

.iaf Fil

Filtyp Outlook Internet Account File

Utvecklare Microsoft
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.IAF alternativnummer

Inställningsfil skapad av Microsoft Outlook, ett e-post- och kalenderprogram; lagrar Internet Mail-kontoinställningar i ett proprietärt format; används för att exportera e-postinställningar till en annan Outlook-installation.

Mer information

IAF-filer kan inte exporteras av nuvarande versioner av Outlook. Men Outlook 2002 Standard Edition, Outlook 2003 och Outlook 2007 kan importera dem via följande menyalternativ: Arkiv → Importera och exportera → Importera Internet-postkontoinställningar.

IAF-filer kan också öppnas via Online IAF-dekoder Webbläsarbaserad applikation.

Program som öppnas IAF filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Om IAF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil iaf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Outlook Internet Account File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag ska snart byta dator och är mycket beroende av Microsoft Outlook. Jag är glad att jag snubblade över din artikel eftersom det är en sådan stor post om hur man exporterar mina konfigurationer från min gamla Outlook till min nyare. Det är fantastiskt att alla data och inställningar som jag noggrant har bevarat i åratal kan sparas och exporteras till nyare installationer. Jag undrar bara om det inte blir några kompatibilitetsproblem. Ändå är det synd att nyare versioner inte tillåter export av dessa data eftersom jag är säker på att de är värdefulla för många användare som jag. Finns det några andra alternativ för denna typ av överföring? Hur fungerar moderna versioner? Tack så mycket för informationen!