Hemsida : Filtillägg : .ibk Fil

.ibk Fil

Filtyp IncrediMail Account Backup File

Utvecklare Perion
Kategori Backup filer
Format N/A

.IBK alternativnummer

Backup-fil skapad av IncrediBackup, ett program som gör det möjligt för användarna att skada sina Incredimail-e-postkonton lagrar en säkerhetskopia av ett IncrediMail-konto, som innehåller e-postmeddelanden, mappar, kontakter och annat innehåll.

Mer information

För att skapa en IBK-fil, välj "Backup Account", välj det konto du vill säkerhetskopiera, klicka på "Nästa", välj spara platsen, klicka på "Nästa" och klicka på OK.

För att återställa en IBK-fil, välj "Återställ konto" och välj det konto du vill återställa kontot till eller välj "Återställ e-post till ett nytt konto (rekommenderas)." Klicka sedan på "Nästa", välj "OK", navigera till IBK-filen, välj "Öppna" och klicka på OK för att slutföra.

Allmänning IBK filnamn

[Datum] -IncrediBackup- [Account_Name] .ibk - Så här visas IBK-filnamnet, med datumet för skapandet och namnet på det konto som fylldes i en gång skapad.

Program som öppnas IBK filer

Om IBK filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ibk-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen IncrediMail Account Backup File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.