Hemsida : Filtillägg : .idea Fil

.idea Fil

Filtyp 1Adobe Ideas Document

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Vad är IDEA file?

Bild skapad av Adobe Ideas, en vektorbildredigeringsprogram för Android-tabletter; kan innehålla vektorobjekt, lager, färgteman och annan grafik; vanligtvis används för snabb handredigering innan du slutför ändringar med skrivbordsversionerna av Photoshop och Illustrator.

Mer information

IDEA-filer kan importeras till Adobe Illustrator CS5 om pluginprogrammet Adobe Ideas är installerat. Denna plugin är en del av Adobe Creative Cloud Desktop Plug-ins-serien.

OBS! Adobe Ideas är nu en del av Adobe Illustrator Draw-appen för iOS.

Program som öppnas IDEA filer
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator
iOS
Adobe Illustrator Draw

Filtyp 2Tresor IDEA Encrypted File

Utvecklare Warlord
Kategori Kodade filer
Format N/A

.IDEA alternativnummer 2

Krypterad fil skapad av Tresor, ett fil- och mappkrypteringsprogram; innehåller en krypterad fil som endast kan öppnas i Tresor-programmet med samma lösenord som användes för att kryptera det.

Mer information

IDEA-filen krypteras med hjälp av IDEA (International Data Encryption Algorithm) blockkryptering. Det använder 64 bitars datablock och en 128 bitars nyckellängd. Den producerar ett 160-bitars hashvärde från lösenordet du skapar och använder 128 bitar av hashvärdet för IDEA-krypteringsnyckeln. När du anger ditt lösenord igen dekrypteras filen.

OBS! Tresor kräver Mac OS mellan 9,0 - 10,6 med Motorola 68k och PPC-processorer för att kunna köras. IDEA-filer kan inte nås i Mac 10.7 eller senare.

Program som öppnas IDEA filer
Macintosh
Warlord Tresor

Om IDEA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil idea-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Tresor IDEA Encrypted File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.