Hemsida : Filtillägg : .wdb Fil

.wdb Fil

Filtyp 1Blizzard World of Warcraft Database File

Utvecklare Blizzard Entertainment
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är WDB file?

Databas cachefil skapad av World of Warcraft, ett massivt multiplayer rollspel (MMORPG); innehåller speldata som laddas ner från spelservrar; kan lagra information om objekt, varelser, icke-spelare karaktärer (NPC) och uppdrag, används för nedladdning och caching av spelinnehåll.

Mer information

Exempel på WDB-filer inkluderar creaturecache.wdb, gameobjectcache.wdb, itemcache.wdb, npccache.wdb och questcache.wdb.

Program som öppnas WDB filer
Windows
Blizzard World of Warcraft
Macintosh
Blizzard World of Warcraft

Filtyp 2Microsoft Works Database

Utvecklare Microsoft
Kategori Database Files
Format Binary

.WDB alternativnummer 2

Databas som skapats med Microsoft Works-databasprogrammet; liknar en åtkomstdatabas ( .MDB fil), men med fler begränsningar; använder ett proprietärt dataformat som inte kan öppnas av MS Access.

Mer information

För att öppna en Works-databas i Access, öppna först filen i MS Works. Exportera sedan databasen som en .DBF fil. Därefter importerar du DBF-filen till MS Access.

OBS! Vissa versioner av WDB-filer kan konverteras till .CSV files och Excel-kalkylblad med Works Database Converter. Vissa fält kanske inte konverteras korrekt.

Program som öppnas WDB filer
Windows
LibreOffice
Microsoft Works
CodeAlchemists Works Database Converter
Linux
LibreOffice
Macintosh
LibreOffice
LawBox LLC WDB Viewer Pro

Om WDB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wdb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Microsoft Works Database, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej vän! Ditt inlägg om .wdb-filer var bra. En bra förklaring för någon som inte är så bekant med databasprogram. Jag är glad att den här webbplatsen erbjuder lättförståeliga inlägg. Att läsa att tillägget är relaterat till World of Warcraft också är fantastiskt. Vilka är några av de begränsningar som WDB-filer har mer MDBs? Det är intressant att de använder ett proprietärt dataformat. Metoden för att öppna WDB-filer är ganska märklig för mig. Att behöva öppna Microsoft Works och sedan exportera dem till ett annat format låter tröttsamt. Vilka är de program som läser dem bäst från listan nedan? Vad är priset på MS Works? Fortsätt med det goda arbetet med dessa artiklar. Jag kommer tillbaka på nolltid!