Hemsida : Filtillägg : .ifo Fil

.ifo Fil

Filtyp DVD-Video Disc Information File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Text

.IFO alternativnummer

En IFO-fil är en DVD-Video-skivinformationsfil som används av DVD-spelare. Den innehåller information som refereras av DVD-spelaren, vilket gör att användarna kan navigera och spela upp innehållet på DVD: n. IFO-filer fungerar tillsammans med .VOB och .VRO filer, som innehåller de faktiska ljud- och videodata.

Mer information

En IFO-fil består av rubriker som berättar för DVD-spelaren vilken skärm som ska visas vid start, där varje kapitel startar, där ljudspår finns på skivan etc. IFO-filer finns ofta med VOB och .BUP filer på en DVD.

Allmänning IFO filnamn

VIDEO_TS_.IFO - Namnet på den huvudsakliga IFO-filen som spelar upp en hel DVD om den öppnas.

Program som öppnas IFO filer
Windows
Roxio Creator
Nero
VideoLAN VLC media player
CyberLink PowerDVD
Corel WinDVD Pro 12
IfoEdit
CyberLink Media Suite
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Apple DVD Player

Om IFO filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ifo-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen DVD-Video Disc Information File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag! Artikeln om .ifo-filer innehöll en utmärkt förklaring av vad de gör. Hur är det möjligt att ett filformat fungerar tillsammans med VOB- och VRO-filer för att spela upp en DVD? Det låter verkligen intressant! Jag tycker att det är intressant att alla dessa filtyper sedan kommer att infogas i skivan. Jag gillar att lära mig hur alla processer går till. Det är sorgligt att tänka att allt detta kommer att försvinna tack vare streamingplattformarna. Jag älskar hur IFO-filer innehåller instruktioner om vad som ska visas först eller tidsstämplar för att dela in videon i kapitel. Bra information om de vanliga filnamnen. Jag ska utforska mer om hur de fungerar på några av de program som listas där. Tack!