Hemsida : Filtillägg : .igx Fil

.igx Fil

Filtyp iGrafx Document

Utvecklare iGrafx
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.IGX alternativnummer

Diagram skapat av iGrafx programvaruprodukter som iGrafx FlowCharter och iGrafx Process; kan innehålla visuella objekt, informationsflöden, text och andra ritade objekt; kan vara ett flödesschema, ett organisationsschema, ett orsak och effektdiagram eller en av många andra stödda diagramtyper.

Mer information

iGrafx-diagram används för att dokumentera, analysera och förbättra affärsprocesser.

OBS: iGrafx var tidigare Micrografx.

Program som öppnas IGX filer

Om IGX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil igx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen iGrafx Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag började göra flödesscheman för några år sedan och ville använda ett verktyg som gjorde det möjligt för mig att skapa dessa filer för att göra min arbetsbörda lättare. Din artikel om filtillägget .igx var verkligen till hjälp för mig att upptäcka både tillägget och den programvara som jag kan behöva. Genom att läsa din artikel kan jag dra slutsatsen att dessa filer innehåller många tillgångar. Betyder detta att min dator kommer att bli igensatt på grund av detta? Tack också för att du nämnde mer om programvarans historia. Det är bra att förstå hur program hoppar mellan företag och förbättras med tiden. Tack igen för all information och insikt! Jag är säker på att dessa uppgifter kommer att vara av stort värde för studenter som jag.