Hemsida : Filtillägg : .flo Fil

.flo Fil

Filtyp 1RFFlow Flowchart File

Utvecklare RFF Electronics
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är FLO file?

Flödesschema skapat med RFFlow, ett flödesschema och diagramprogram; används för att utforma grundläggande flödesdiagram, samt orsakseffektdiagram, Gantt-diagram, tidslinjer, HTML-länkdiagram, nätverkstopologier, kretsdesigner, transportplaner och andra typer av diagram.

Mer information

RFFlow Professional Flowcharting började använda filtypen ".flo" 1989 och fortsätter att använda den i nuet.

Program som öppnas FLO filer
Windows
RFF Electronics RFFlow

Filtyp 2Automate Flowchart File

Utvecklare LlamaLab
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.FLO alternativnummer 2

En FLO-fil är ett flödesschema skapat av Automate, en app som används för att automatisera uppgifter på en Android-smarttelefon eller -tabell. Den innehåller ett flödesschema, som kan innehålla anslutna åtgärder, villkor, händelseutlösare och loopar för att bygga automatiska uppgifter.

Mer information

FLO-filer skapas när en användare sparar ett flödesschema i Automate. Det kan stängas, öppnas och redigeras. Flödesscheman kan användas för att bygga automationer, till exempel ändra Bluetooth-inställningar, skicka e-postmeddelanden, spela musik, ta bilder och kopiera filer till Google Drive.

Program som öppnas FLO filer

Filtyp 3iGrafx FlowCharter File

Utvecklare iGrafx
Kategori Data filer
Format Binary

.FLO alternativnummer 3

Flödesdiagram skapad med Micrografx FlowCharter version 7; kan innehålla kartor, diagram, diagram och kalkylblad används för processanalys och modellering; utformad för att hjälpa organisationer att modellera och förbättra affärsprocesser.

Mer information

OBS: Micrografx är nu iGrafx. iGrafx FlowCharter kan fortfarande öppna FLO-filer.

Program som öppnas FLO filer

Om FLO filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil flo-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen iGrafx FlowCharter File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.