Hemsida : Filtillägg : .imx Fil

.imx Fil

Filtyp iMindMap Map File

Utvecklare ThinkBuzan
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.IMX alternativnummer

Kartfilen som används av iMindMap, en program för mental kartläggning som hjälper användarna att organisera sina idéer. innehåller en karta över användarens centrala idé, som kan innehålla grenar, text, flödesschema och skisser.

Mer information

För att skapa en IMX-fil, välj Arkiv → Ny eller klicka på "Ny synkarta" när du öppnat programmet. Välj sedan temaet Central Idé och välj Arkiv → Spara eller Spara som ... eller klicka på diskettikonen. När dialogrutan öppnas, namnge filen, välj spara platsen och klicka på Spara.

OBS: IMX-filer ersatte .IMM filer, som används av version 4 i iMindMap och tidigare. IMX-filer är bara kompatibla med iMindMap 5 och senare.

Program som öppnas IMX filer
Windows
ThinkBuzan iMindMap
Macintosh
ThinkBuzan iMindMap

Om IMX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil imx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen iMindMap Map File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag är lärare och förra veckan fick mina elever lämna in en digital tankekarta. En av dem levererade en .imx-fil och jag blev förvånad över den. Jag googlade lite och kom fram till ditt inlägg om den. Jag uppskattar all information du samlade in eftersom det hjälpte mig att öppna min elevs fil. Jag gillar verkligen det här tillägget, eftersom det verkar spara många element i det för att göra bättre diagram. Jag ville ladda ner programvaran för att visualisera den på min dator men fann att den var mycket billigare på min iPad. Efter att ha installerat programmet skickade jag filen till min e-post och öppnade den utan några problem. Jag antar att lärdomen är att be om en .png nästa gång. Tack för allt.