Huvud : Filtillägg : .indd Fil

.indd Fil

FiltypAdobe InDesign Document

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.INDD alternativnummer

En INDD-fil är ett professionellt sidlayoutprojekt som skapats med Adobe InDesign. Den innehåller information om sidformatering, sidinnehåll, länkade filer, stilar och korrigeringar. INDD-filer används ofta för att skapa och formatera böcker, tidskrifter, tidningar, flygblad och broschyrer.

Mer information

INDD-fil öppnas i Adobe InDesign CC 2019

INDD-filen är den huvudsakliga filtypen som är associerad med InDesign. När du sparar ett sidlayoutprojekt skapas INDD-filen av InDesign för att lagra projektet.

Du kan skapa en INDD-fil i InDesign genom att välja Arkiv → Nytt → Dokument.

Du kan öppna en INDD-fil genom att helt enkelt dubbelklicka på INDD-filen eller välja Arkiv → Öppna ....

InDesign-dokument kan också öppnas med InCopy, Adobes professionella skrivprogram. De kan importeras till QuarkXpress med hjälp av ID2Q-plugin.

OBS! Korrupta INDD-filer kan öppnas och repareras av Stellar Phoenix InDesign Repair. Programmet är utformat för att reparera egenskaper som skikt, hyperlänkar, bilder, text och animationskorsreferenser.

Program som öppnas INDD filer
Windows
QuarkXPress
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Macintosh
QuarkXPress
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Stellar Phoenix InDesign Repair

Om INDD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för indd och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe InDesign Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.