Hemsida : Filtillägg : .ipt Fil

.ipt Fil

Filtyp Inventor Part File

Utvecklare Autodesk
Kategori CAD-filer
Format Binary

.IPT alternativnummer

Del eller objekt skapat med Autodesk Inventor, ett program för utformning av tredimensionella prototyper; består av ett enda 2D eller 3D objekt som kan kombineras med andra delar i en sammansättning ( .IAM ) fil.

Program som öppnas IPT filer
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
Autodesk Inventor View 2018
SpaceClaim Engineer
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360

Om IPT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ipt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Inventor Part File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Bra förklaring om .ipt-filer. Delfiler är ett viktigt tillägg för ingenjörer när de utformar ett komplext objekt. Eftersom jag tidigare har arbetat med Solidworks var jag bekant med den här typen av tillägg. Men jag var inte medveten om att Autodesk också hade en egen. En av de största fördelarna med den här programvaran är att den finns på alla plattformar, vilket gör den riktigt mångsidig för att visualisera dokument på alla typer av enheter. Jag försökte få tillgång till den både på klientens skrivbords- och molnversioner och såg mina delar perfekt. Snart kommer jag att försöka arbeta med en sammansättningsfil för att se formatets möjligheter!