Hemsida : Filtillägg : .irp Fil

.irp Fil

Filtyp Internet Researcher Project File

Utvecklare Zylox Software
Kategori Data filer
Format Binary

.IRP alternativnummer

Projektfil skapad av Internetforskare, ett program som tillåter användare att ladda ner webbplatser och bläddra dem offline innehåller projektinställningar och webbsidor, till exempel .HTML , JavaScript ( .JS ) och bildfiler.

Mer information

IRP-filer lagras i ett standard Microsoft Access-databasformat ( .MDB file), men de använder ".irp" -tillägget. Som standard sparas Internetforskareprojekt i mappen My_Documents \ IR_Projects i den nuvarande användarkatalogen.

Program som öppnas IRP filer
Windows
Zylox Software Internet Researcher

Om IRP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil irp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Internet Researcher Project File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Min son gjorde några saker på min dator och laddade ner en massa .irp-filer. Eftersom jag inte visste vad detta tillägg var, bestämde jag mig för att söka mer om det på nätet och läste din artikel. Din information var verkligen bra och väl förklarad! Detta var min frus dator och hon använde Zylox mycket på sitt jobb. Sedan, från vad jag förstod, är dessa filer endast nedladdade webbplatser? Har de alla samma möjligheter som vanliga webbsidor? Jag är säker på att dessa typer av filer är mycket användbara för att lagra dokument offline, men jag önskar att jag hade förstått lite bättre varför de är så attraktiva. Din artikel var verkligen informativ och det är alltid trevligt att lära sig mer. Hälsningar