Hemsida : Filtillägg : .mdb Fil

.mdb Fil

Filtyp 1Microsoft Access Database

Utvecklare Microsoft
Kategori Database Files
Format Binary

Vad är MDB file?

En MDB-fil är en databasfil skapad av Microsoft Access, ett allmänt använt skrivbordsrelationsdatabasprogram. Den innehåller databasstrukturen (tabeller och fält) och databasposter (tabellrader). MDB-filer kan också lagra datainmatningsformulär, frågor, lagrade procedurer, rapporter och databasens säkerhetsinställningar.

Mer information

MDB-fil öppnad i Microsoft Access 2016

Tillgång erbjuder visuella verktyg för att skapa och fylla databaser. Programvaran innehåller arbetsflödesverktyg för att skapa webbaserade databasdrivna webbapplikationer som du kan publicera till en Office 365-webbplats eller Microsoft SharePoint-server. Åtkomst ingår i vissa Microsoft Office-programvarupaket, men det är bara tillgängligt för Windows. MDB-filer kan också importeras av en mängd andra program, som Mathematica och Visual Studio.

Du kan exportera MDB-filer till filen .ACCDB genom att helt enkelt klicka på Arkiv → Spara som → Spara databas som , välj Access-filtypen och klicka sedan på Spara som.

Program som öppnas MDB filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Blue Marble Geographics Global Mapper
SoftMaker Office
Golden Software Surfer
Golden Software Voxler
Microsoft Access
MDB Viewer Plus
Wolfram Research Mathematica
Freewind MDB Converter
Linux
SoftMaker Office
Wolfram Research Mathematica
Kexi
mdb-export
Macintosh
MDB Viewer
Wolfram Research Mathematica
SAS Institute SAS
WEB
MDBopener.com

Filtyp 2Avid Media Database

Utvecklare Avid Technology
Kategori Data filer
Format Binary

.MDB alternativnummer 2

Databasfil som används av flera olika Avid-videoredigering och efterbehandling av programvaruprodukter; innehåller indexerad information om medietillgångar som används av ett videoredigeringsprojekt används som en cache som spårar resurserna med aktuell information.

Mer information

MDB-filer genereras automatiskt av mjukvaran i mapparna där medieföremål finns. Om de tas bort, bygger programvaran dem igen.

Program som öppnas MDB filer
Windows
Avid Media Composer
Macintosh
Avid Media Composer

Om MDB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mdb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Avid Media Database, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Vad händer? Jag hoppas att du har en trevlig dag. Din beskrivning av .mdb-filtillägget var lätt att hitta. Det var bra eftersom allt dess innehåll hjälpte mig mycket. Jag var på väg att radera dem eftersom det inte fanns några installerade program som kunde öppna dem. Som tur var hade ditt inlägg ett helt avsnitt som var ägnat åt det. Det bästa är att några av dem är gratis! En av de saker som jag lärde mig där är att de kan exporteras till filformatet ACCDB, som jag är mer bekant med. Det är tråkigt att programmet Access 365 bara finns tillgängligt på Windows-enheter. Ändå är det alltid bra att lära sig några alternativ. Det är första gången jag ser att en sådan här fil stöds av webbprogram. Tack.