Hemsida : Filtillägg : .ismv Fil

.ismv Fil

Filtyp IIS Smooth Streaming Video File

Utvecklare Microsoft
Kategori Video Files
Format Binary

.ISMV alternativnummer

Videofil kodad för smidig streaming på en Microsoft IIS-webbserver; sparar en MPEG-4 ( .MP4 ) -fil i ett fragmenterat format, vilket lagrar videon i mindre delar inom den övergripande videobutiken. tillhandahåller ett lämpligt format för streaming eftersom videon kan begäras ett fragment i taget.

Mer information

ISMV-filer sparas i PIFF, som är baserat på MPEG-4-specifikationen och är Microsofts standard för leverans av multimediainnehåll. Formatet möjliggör kryptering och DRM-skydd.

Slät Streaming möjliggör streaming över HTTP-protokollet med förhandling av variabla överföringshastigheter. Därför kan IIS-servrar värd flera ISMV-filer, var och en på en annan videokvalitetsnivå. Beroende på aktuell bithastighet väljer Smooth Streaming den optimala ISMV-filen och extraherar videofragmentet för den aktuella tiden för att uppnå bästa videokvalitet.

OBS! ISMV-filer kan kodas med den betalda versionen av Microsoft Expression Encoder. Vissa ISMV-filer kan konverteras tillbaka till .MP4 filer med mp4split.

Program som öppnas ISMV filer

Om ISMV filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ismv-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen IIS Smooth Streaming Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.