Hemsida : Filtillägg : .itl Fil

.itl Fil

Filtyp iTunes Library File

Utvecklare Apple
Kategori Data filer
Format N/A

.ITL alternativnummer

Databas som används av iTunes för att organisera filer i iTunes-musikbiblioteket; innehåller en lista med låtar i biblioteket, spellistor som skapats av användaren, sangbetyg och kommentarer.

Mer information

I Windows sparas iTunes-bibliotekets fil på följande plats: \ Documents and Settings \ användarnamn \ Mina dokument \ My Music \ iTunes \ iTunes Library.itl

På Mac, iTunes-bibliotekets fil sparas i: / Användare / användarnamn / Musik / iTunes / iTunes-bibliotek

Observera att Mac-versionen av iTunes-biblioteksfilen inte innehåller filtypen ".itl". Både Mac och Windows-versionerna av iTunes sparar emellertid en relaterad fil som heter "iTunes Music Library.xml" i samma katalog. Den här filen gör att musik och spellistor är tillgängliga för andra program (till exempel iPhoto och iMovie på Mac).

Om iTunes-bibliotekets fil raderas kan iTunes återskapa det genom att söka efter låtar i mappen Musik. Men alla spellistor, sangbetyg och kommentarer kommer att gå vilse.

Program som öppnas ITL filer
Windows
Apple iTunes
Macintosh
Apple iTunes

Om ITL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil itl-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen iTunes Library File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.