Hemsida : Filtillägg : .app Fil

.app Fil

Filtyp 1macOS Application

Utvecklare Apple
Kategori Executable Files
Format N/A

Vad är APP file?

En APP-fil är ett programpaket som körs under macOS, ett operativsystem (OS) som utvecklats av Apple och är utformat för att köras på Macintosh-datorer. Det lagrar flera kataloger, till exempel innehåll, resurser och ramar, som innehåller olika filer som utgör programmet. APP-filer är exekverbara filer som liknar .EXE filer i Windows och körs när de dubbelklickas.

Mer information

Eftersom APP-filer är macOS-paket kan du högerklicka (eller styra-klicka) ett program och välja "Visa paketinnehåll" för att visa filerna i paketet. Dessa inkluderar resurser som används av program, exekveringar, egenskapslista ( .PLIST ) filer, ramar, plugins, ikoner och andra filer.

I Windows och Linux-system kan det vara möjligt att se innehållet av en macOS-applikation som om det var en mapp. Ett dekomprimeringsprogram som WinRAR kan också kunna extrahera filer från ett macOS-program på andra operativsystem.

OBS! Filer i ett applikationspaket ska inte redigeras eller flyttas, eftersom ändringar kan förhindra att programmet körs korrekt.

Program som öppnas APP filer
Macintosh
Apple OS X

Filtyp 2FoxPro Generated Application

Utvecklare N/A
Kategori Executable Files
Format N/A

.APP alternativnummer 2

Applikation som används av FoxPro för att automatisera procedurer (dvs skapa nya etikettstorlekar, transformera datavärden, analysera kod, etc); kan inkluderas med FoxPro eller anpassad byggd av användaren från ett projekt ( .PJX ) fil med kommandot BUILD APP

Program som öppnas APP filer

Filtyp 3Symbian OS Application

Utvecklare Nokia
Kategori Executable Files
Format Binary

.APP alternativnummer 3

Programprogram skrivet för Symbian OS, ett operativsystem för mobiltelefoner och smartphones; omfattar en Symbian-applikation tillsammans med en .RSC resursfil kan sammanställas med hjälp av ett Symbian OS-programvaruutvecklingspaket (SDK).

Mer information

Symbian OS används av telefoner från Nokia, Sony Ericsson, Samsung och FOMA.

Program som öppnas APP filer
Windows
Nokia Carbide.c++
Nokia Symbian rcomp
Nokia WRT plug-ins
Runs on supported cell phones

Om APP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil app-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Symbian OS Application, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar, författare! Det var roligt att lära mig vad .app-filer kan göra genom ditt inlägg. Det är första gången jag använder detta tillägg så jag hade ingen aning om vilka program jag skulle öppna. För att vara ärlig hade jag några idéer och jag hade rätt. Ordet i sig självt avslöjar det hela. De är programpaket som körs på Apple-enheter. Min forskning är inriktad på att lära mig hur operativa system fungerar. Det var nyckeln till att jag hittade all den information som ni presenterade. Det bästa är hur dessa lagrar flera kataloger och att de har likheter med EXE-filer. Nu ska jag ge mig i kast med att försöka se innehållet inuti dem för att till och med försöka förstå koden bakom vissa. Till nästa gång!