Hemsida : Filtillägg : .kext Fil

.kext Fil

Filtyp Mac OS X Kernel Extension

Utvecklare N/A
Kategori Systemfiler
Format Binary

.KEXT alternativnummer

Mac OS X-förlängning som ger ytterligare operativsystemfunktioner för en enhet eller ett program; vanligtvis används för kringutrustning som vanligtvis finns i / System / Library / Extensons / Directory.

Mer information

Du bör inte manuellt flytta eller ta bort KEXT-filer eftersom det kan leda till att en kärnpanik och Mac OS X fryser.

Program som öppnas KEXT filer
Macintosh
Apple OS X

Om KEXT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil kext-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Mac OS X Kernel Extension, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där. Hur går det med din dag? Anledningen till att jag skriver detta är för att tacka dig för posten om .kext-tillägget. Jag ville uppgradera både mitt tangentbord och min mus. Att lära sig mer om drivrutinerna som hjälper till att lägga till funktioner var det som gällde. Detta är direkt relaterat till KEXTf-filer eftersom de tillhandahåller den funktionalitet jag söker. Att se hur de lagras i katalogen bidrar också till forskningens kvalitet. Du visade just hur mycket arbete som lagts ner på artikeln. Jag älskar det! En av de saker som jag alltid kommer att ta en inte på är att inte flytta eller radera någon av dem. Att förhindra kärnpanik är superviktigt. Kanske visa detta som en varning för att andra ska förstå hur stort det är. Till nästa gång!