Hemsida : Filtillägg : .kfx Fil

.kfx Fil

Filtyp 1Amazon KF10 eBook File

Utvecklare Amazon
Kategori eBook-filer
Format Binary

Vad är KFX file?

En KFX-fil är en eBook skapad i Kindle Format 10 (KF10), Amazons efterföljare till .AZW3 (Kindle 8) -formatet. Den innehåller en Amazon eBook, som innehåller texten och metadata som beskriver boken, till exempel författaren, titeln och antalet sidor. KFX-filer stöder förbättrade uppsättningsfunktioner som inte finns i tidigare format, t.ex. bindning, förbättrad teckenplacering och ordavstånd och en mer anpassningsbar sidlayout och marginaler.

Mer information

KFX-filen öppnas i Kindle for Mac 1.2

E-böcker kan sparas i ett av flera format. Formatet för en eBook som hämtas från Amazon Store beror på vilken enhet som används för att ladda ner och läsa eBoken. Det kan sparas i KFX-formatet eller i .MOBI , .AZW eller .AZW3 format.

Om du vill öppna och visa e-böcker sparade i KFX-format ger Amazon en Kindle-app för Windows , macOS, Android och iOS. Du kan också använda Caliber, ett populärt program för att hantera och öppna olika eBook-format.

Program som öppnas KFX filer
Windows
Amazon Kindle for PC
Calibre
Linux
Calibre
Macintosh
Amazon Kindle for Mac
Calibre
iOS
Amazon Kindle

Filtyp 2Kofax Image File

Utvecklare Kofax
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.KFX alternativnummer 2

Rasterbild skapad av Kofax skanning och bildbehandling av programvaruprodukter; innehåller en grafisk formatering som en Kofax Group 4-bild; innehåller en 128 bytehuvud, som innehåller information om bildstorlek, datum skapat, datum modifierat, bitdjup och upplösning; innehåller också ett beskrivnings textfält.

Program som öppnas KFX filer
Windows
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
GraphicsConverter
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Om KFX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil kfx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Kofax Image File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Min förläggare bad mig att göra lite forskning om hur man publicerar en bok på nätet. Särskilt för att lägga till den på Amazons plattform och göra den tillgänglig på Kindle-enheter. Jag hade turen att hitta din artikel om filändelsen .kfx. Jag gillar det, det är häftigt att se att Amazon äger ett filformat. Det hjälpte mig att lösa mina frågor om det. Jag visste inte att det kunde innehålla boken, författaren, titeln och antalet sidor. Jag hade föreställningen att allt gick på separata filer. Jag är glad att artikeln också gav fördelar jämfört med det tidigare formatet. Det kommer att hjälpa mig att ge goda nyheter till min chef. Ett förslag som skulle hjälpa personer som jag skulle vara att sätta vilka enheter som sparar boken i vilket format. Tack för allt det här!