Hemsida : Filtillägg : .azw Fil

.azw Fil

Filtyp Amazon Kindle eBook File

Utvecklare Amazon
Kategori eBook-filer
Format Binary

.AZW alternativnummer

En AZW-fil är en digital eBook formaterad för Amazon Kindle, en trådlös avläsningsenhet. Den innehåller formaterade boktext och kapitelmarkörer och liknar en Mobipocket .PRC -fil. AZW-filer kan överföras från en dator till Kindle via en vanlig USB-anslutning och kan också läsas med hjälp av Kindle-skrivbordsprogramvaran.

Mer information

De flesta AZW-filer innehåller DRM-skydd som bara tillåter dem att ses på Amazon Kindle eller med Amazon Kindle-läsprogram. Det kan dock vara möjligt att visa oskyddade Kindle eBooks på en dator med Mobipocket Reader genom att ändra filtillägget från ".azw" till ".prc."

Program som öppnas AZW filer
Windows
Nuance OmniPage
Amazon Kindle for PC
Calibre
Cool Reader
Linux
Calibre
Cool Reader
Android
Cool Reader
Macintosh
Amazon Kindle for Mac
Calibre
Cool Reader
iOS
Amazon Kindle

Om AZW filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil azw-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Amazon Kindle eBook File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Jag läste mer om .azw filändelsen. Jag tycker att du gjorde ett utmärkt jobb med att förklara det. Som ett litet förlag ville jag lära mig mer om Amazon Kindle. I grunden var jag tvungen att möta vilket filtillägg de arbetar med. Jag visste inte att Amazon hade utvecklat ett tillägg för sina formaterade böcker i Kindle. Att använda dessa små enheter är verkligen fantastiskt. De har förändrat livet för många människor, inklusive mig själv. Jag visste inte att AZW-filer kunde överföras från en dator via en USB-anslutning. Hur fungerar deras DRM-skydd? Borde inte Amazon göra vissa ändringar för att förhindra att användare ändrar ändelsen till ".prc"? Tack för den utmärkta artikeln, att ha en lista visar också på ansträngningen att undersöka!