Huvud : Filtillägg : .kys Fil

.kys Fil

FiltypAdobe Photoshop Keyboard Shortcuts File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.KYS alternativnummer

En KYS-fil innehåller tangentbordsgenvägar som skapats av Photoshop, ett professionellt grafikredigeringsprogram. Det sparar anpassade tangentkombinationer som används för att utlösa menyalternativ och andra kommandon. KYS-filer tillåter genvägar att återställas mellan installationer av Photoshop.

Mer information

KYS-filer kan skapas och laddas från Photoshops kortkommandon & Menyfönstret, som kan öppnas genom att välja Fönster → Arbetsyta → Tangentbordsgenvägar & Menyer ... från programmenyn.

Exempel på vanliga kortkommandon i Photoshop inkluderar Cmd-Shift-N för att skapa ett nytt lager och Cmd-Opt-I, som öppnar storleksfönstret. Funktioner som inte har standardgenvägar, som fönstret Ljusstyrka / Kontrast, kan ha egna genvägar som tillämpas och sparas i en KYS-fil. Standardgenvägar kan också skrivas över.

OBS! KYS-filer används också av Adobe Illustrator.

Program som öppnas KYS filer
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Om KYS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för kys och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Photoshop Keyboard Shortcuts File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.