Hemsida : Filtillägg : .off Fil

.off Fil

Filtyp Object File Format

Utvecklare N/A
Kategori 3D Image Files
Format Text

.OFF alternativnummer

ASCII-baserat format som används för att beskriva 3D-objekt definierar samlingar av plana polygoner och hörn som skapar objektets yta.

Mer information

Varje OFF-fil börjar med sökordet "OFF". Nästa rad innehåller antalet punkter, ansikten och kanterna på modellen. Vertikaler och ansikten är listade med x, y, z koordinater, en per rad.

Program som öppnas OFF filer
Windows
MeshLab
GLC_Player
Linux
MeshLab
GLC_Player
RoffView
Macintosh
MeshLab
GLC_Player

Om OFF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil off-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Object File Format, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Tack för förklaringen om .off-filtilläggets syfte. Jag har nu arbetat med flera 3D-designprogram. Men jag är fortfarande inte säker på vilket som är bäst och passar bäst till det jag vill arbeta med. Informationen som delades i ditt inlägg hjälpte mig att hitta ett svar. Det var intressant att läsa att OFF-filer definierar samlingar av plana polygoner. Hur ser beskrivningen av 3D-objektet ut? Att ha en bild skulle hjälpa mig att förstå den lite bättre. Det är ändå häftigt att förstå hur de fungerar och hur de börjar. Ett annat häftigt faktum där borta är hur de använder x-, y- och z-koordinater för hörn och ytor. Jag kände redan till MeshLab, jag måste prova de andra listade. Fortsätt med det goda arbetet!