Hemsida : Filtillägg : .ldf Fil

.ldf Fil

Filtyp 1SQL Server Transaction Log File

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är LDF file?

En LDF-fil är en loggfil skapad av SQL Server, ett relationsdatabashanteringssystem (RDBMS) som utvecklats av Microsoft. Den innehåller en logg över de senaste åtgärder som utförs av databasen och används för att spåra händelser så att databasen kan återhämta sig från hårdvarufel eller andra oväntade avstängningar.

Mer information

LDF-filer är transaktionsloggar. Dessa loggar innehåller en aktivitetshistorik för både helt engagerade och delaktiga transaktioner till databasen ( .MDF -filen). Efter en oväntad avstängning kan SQL Server använda transaktionsloggen för att återställa databasen till exakt tillstånd före felet.

Transaktionsloggar kan avkortas när databasen skapar en kontrollpunkt, vilket är ett stabilt tillstånd för databasen och loggfilen. RDBMS-system kan sedan på ett säkert sätt radera all loggdata till punkten för kontrollpunkten, vilket minskar loggfilstorleken.

OBS: LDF-filer kan bli mycket stora i storlek. Detta beror på att ingen kontrollpunkt nyligen har skapats. Det kan dock också bero på öppna transaktioner som ännu inte är helt engagerade eller andra låser i databasregistret.

Program som öppnas LDF filer
Windows
Microsoft SQL Server
Aryson SQL Database Recovery

Filtyp 2Lingoes Dictionary Source File

Utvecklare Lingoes Project
Kategori Data filer
Format Text

.LDF alternativnummer 2

Källfil som används för att ange ordlistorinformation för Lingoes, ett ordboks- och textöversättningsprogram; sparas i ett vanligt textformat och innehåller ordlistorinformation samt ord och deras definitioner.

Mer information

LDF-filer sammanställs i .LD2 files, som kan importeras till Lingoes-programvaran. För närvarande kan användarna inte kompilera egna ordböcker, men Lingoes Project planerar att släppa Lingoes Dictionary Creator-programvaran, vilket gör det möjligt för användare att skapa LD2-filer.

Program som öppnas LDF filer
Windows
gVim
Linux
Vim

Om LDF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ldf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Lingoes Dictionary Source File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.