Hemsida : Filtillägg : .log Fil

.log Fil

Filtyp 1Log File

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format Text

Vad är LOG file?

En LOG-fil är en logg som används av olika operativsystem och program. Det innehåller vanligtvis en vanlig textlogg om vissa händelser med sina tidstämplar. LOG-filer kan skapas av operativsystemet för att hålla reda på systemhändelser eller med ett program för programinstallation för att lista plats och namn på installerade filer.

Mer information

Webservrar genererar också loggfiler för att spåra besökare och övervaka bandbreddsanvändningen. Webstatistikprogram tillåter webbhotell att analysera loggfiler genom genererade diagram och diagram, som presenterar loggade trafikdata för webben i ett grafiskt format.

Program som öppnas LOG filer
Windows
Microsoft Notepad
Richardson EditRocket
Microsoft WordPad
ActiveState Komodo Edit
Linux
Richardson EditRocket
ActiveState Komodo Edit
Macintosh
Richardson EditRocket
Apple TextEdit
ActiveState Komodo Edit
Apple Console

Filtyp 2AntiVir Report Log File

Utvecklare Avira Operations
Kategori Data filer
Format Text

.LOG alternativnummer 2

Virusskanningsrapport skapad av AntiVir, ett antivirusprogram för Windows; sparas i ett vanligt textformat och innehåller en logg med en användarskanning eller en mjukvaruuppdatering; som används för att spara antivirusprogramhistoriken.

Mer information

AntiVir LOG-filer kan ses genom översikten → Rapporter-panelen, som visar en lista över rapporter. Öppna en rapport i den här rutan och klicka på knappen Rapportera fil för att öppna filen.

LOG-filer sparas i följande katalog: Programdata \ Avira \ AntiVir Desktop \ LOGFILES \.

Program som öppnas LOG filer

Om LOG filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil log-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen AntiVir Report Log File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.