Hemsida : Filtillägg : .lpd Fil

.lpd Fil

Filtyp 1LPD Daemon Print Permissions File

Utvecklare N/A
Kategori Systemfiler
Format Text

Vad är LPD file?

Fil som används av IBM AIX-system och andra UNIX-system; har filnamnhosts.lpd och anger utskriftsbehörigheter för enskilda datorer eller grupper av datorer; tillåter systemadministratörer att skapa finkorniga åtkomstkontrollpolicyer för nätverksskrivare.

Mer information

LPD-filer används av lpd-demonen, en tjänst som behandlar utskriftsförfrågningar. När en utskriftsförfrågan anländer skapar lpd-demonen en process som kontrollerar både hosts.lpd-filen och hosts.equiv-filen i / etc / katalogen. Med hjälp av dessa filer bestämmer demonen om utskriftsförfrågan är tillåten.

OBS! LPD-filer kan redigeras med vilken textredigerare som helst.

Program som öppnas LPD filer
Windows
GNU Emacs
Linux
GNU Emacs
Vim
Macintosh
GNU Emacs

Filtyp 2Lookout Protocol Driver File

Utvecklare National Instruments
Kategori Systemfiler
Format Binary

.LPD alternativnummer 2

Konfigurationsfil som används av LabVIEW, en konstruktionsprogramvara som används för att ansluta mät- och styrhårdvaruenheter med programvara; sparar en OPC (OLE for Process Control) -konfiguration och tillhandahåller installationsdata för gränssnitt med en PLC, RTU eller en HMI / SCADA-applikation.

Program som öppnas LPD filer

Om LPD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil lpd-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Lookout Protocol Driver File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.