Hemsida : Filtillägg : .m2t Fil

.m2t Fil

Filtyp HDV Video File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.M2T alternativnummer

HD-videoinspelningsformat som används av många HD-videokameror; vanligen kallad "HDV;" använder MPEG-2-komprimering för att lagra HD-videodata på DV- eller MiniDV-band; stöder upplösningar av 720p och 1080i.

Program som öppnas M2T filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Roxio Creator
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Corel VideoStudio
Adobe Flash
MAGIX Sound Forge Pro
Adobe Premiere Pro
Audials One
MAGIX VEGAS
Squared 5 MPEG Streamclip
Linux
MPlayer
Macintosh
MPlayer
Roxio Toast
Adobe Flash
Apple iMovie
Adobe Premiere Pro
Squared 5 MPEG Streamclip
iOS
Apple iMovie

Om M2T filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil m2t-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen HDV Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag. Tack för beskrivningen av .m2t filändelsen. Det var oklart vilket program jag skulle använda och hur jag skulle arbeta i dem. Min chef delade ut några av dem till mig utan några instruktioner. Ditt inlägg hjälpte som en mentor för mig hehe. Att läsa ut att dessa är högupplösta videoinspelningar är dope. Även om jag också skulle vilja veta om det finns liknande format för högre upplösningar som 4K eller till och med 8K. Att fortfarande ha videodata på DV är otroligt. Som du sa, kanske eftersom de är 20 år gamla blir det svårt för någon att hitta dem. Personligen tycker jag att det är mycket coolare att använda digitala band, men tekniken stannar inte upp. Fortsätt med det goda arbetet!