Hemsida : Filtillägg : .m4b Fil

.m4b Fil

Filtyp MPEG-4 Audio Book File

Utvecklare Apple
Kategori Audio Files
Format Binary

.M4B alternativnummer

Audiobook-fil baserat på MPEG-4-behållarformatet; typiskt komprimerad med .AAC kodning; nästan identisk med en .M4A fil, men betecknas som en ljudbok och kan "bokmärkes" genom att stödja ljudspelare.

Mer information

M4B-förlängningen används av ljudböcker som hämtas från Apple iTunes Store. Dessa ljudböcker kan kopieras med Apples FairPlay DRM, vilket innebär att de bara kan spelas på auktoriserade datorer eller iPod.

Winamp kan användas för att spela oskyddade M4B-filer på Windows-datorer. Inställningarna för MPEG-4-plugin kan emellertid behöva ändras för att stödja filer med en ".m4b" -tillägg.

Program som öppnas M4B filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Roxio Creator
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
Apple iTunes
Audials One
Ventis Media MediaMonkey 4
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
Apple iTunes
Blackmagic Design Fusion for Mac
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om M4B filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil m4b-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MPEG-4 Audio Book File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Vad händer? Låt mig berätta hur tacksam jag är för att jag hittade er webbplats. Jag hade chansen att läsa din förklaring om .m4b-filtillägget på den. Jag är inte van att använda någon ljudbok men min son håller mig att säga att jag ska använda dem. Jag fick nyligen en MacBook och jag hade ingen aning om hur en ljudboksfil skulle se ut. Tack för de intressanta detaljerna, till exempel att få veta att den lagras i ett MPEG-4-format. Det är intressant att de liknar M4A-filer och att de också innehåller kapitelavbrott och bokmärken. Före din artikel hade jag aldrig hört talas om en fil med ett skyddssystem som FairPlay DRM. Hur hjälper det utgivarna att skydda sina böcker? Tack för allt!