Hemsida : Filtillägg : .md0 Fil

.md0 Fil

Filtyp 1Alcohol Disk Image Segment 1

Utvecklare Alcohol Software
Kategori Disk bildfiler
Format N/A

Vad är MD0 file?

Innehåller en exakt kopia av en skiva (som en CD eller DVD), kopierad av Alcohol 120% -programvara; kan vara en del av en sekvens av skivbildssegment (som MD0, .MD1 , .MD2 etc.) eller kan vara den enda filen.

Mer information

MD0-filer sparas ofta med en .MDF fil eller en .MDS -fil som definierar spåren och datastrukturen som används av skivan.

Program som öppnas MD0 filer
Windows
Alcohol 120
Macintosh
MISO-J (to join the segments)

Filtyp 2Adobe Photoshop Metadata Cache File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Diverse filer
Format Binary

.MD0 alternativnummer 2

Filhanteringscache-fil som skapats av äldre versioner av Adobe Photoshop, ett program för bildredigering. innehåller rotation och rankinformation för filer som bläddras med verktyget File Browser; används för att cacha metadata så att programmet inte behöver regenerera informationen varje gång en användare bläddrar genom bildfiler.

Mer information

MD0-filer sparas med .TB0 files, som innehåller förhandsgranskningar av miniatyrbilden för bildfilerna som bläddras.

OBS! Adobe Photoshop File Browser-verktyget har återskapats till Adobe Bridge applikation, som används för visning och hantering av bildfiler skapade i Adobe CS-program. Adobe Bridge CS5 lagrar cacheinformation i filer med tilläggen .BC och .BCT .

Program som öppnas MD0 filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Om MD0 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för md0 och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Photoshop Metadata Cache File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.