Hemsida : Filtillägg : .mlx Fil

.mlx Fil

Filtyp MATLAB Live Script

Utvecklare The MathWorks
Kategori Executable Files
Format N/A

.MLX alternativnummer

En MLX-fil innehåller ett skript skapat av The MathWorks MATLAB, en applikation som används för matematiska beräkningar. Den lagrar ett skript i Live Script-filformatet, som innehåller MATLAB-kod, inbäddad utskrift, ekvationer, bilder och formaterad text. MLX-filer tillåter användare att skapa interaktiva dokument genom att kombinera kommandon och deras produktion med grafik och formaterad text.

Mer information

MLX-filer liknar .M files men har flera skillnader. MLX-filer lagras i LiveScript-format istället för vanlig text. MLX-filer visas med kod i Live Editor och du kan lägga till och visa formaterad text i Live Editor. M-filer visas i kommandofönstret och måste publiceras för att visa. MLX-filer är också kompatibla mellan olika platser, medan tecken i M-filer inte är kompatibla över alla platser.

Du kan spara en MLX-fil som en M-fil genom att välja Arkiv → Spara → Spara som ... på fliken "Live Editor". Välj sedan "MATLAB-kodfiler (* .m)" som "Spara som typ".

Program som öppnas MLX filer
Windows
The MathWorks MATLAB
Linux
The MathWorks MATLAB
Macintosh
The MathWorks MATLAB

Om MLX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mlx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MATLAB Live Script, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå, mannen. Jag läste precis klart beskrivningen av .mlx filändelsen. Det var en hel del saker som jag inte förstod i början när min vän försökte förklara dem för mig. Men efter att ha hittat din sida är allt kristallklart. Det är fantastiskt att se hur MathWorks har utvecklat sin egen MATLAB-kod som hjälper till att göra matematiska beräkningar. Och inte bara det, utan de är också inbäddade med ekvationer och bilder. Har du några länkar till hur folk har skapat egna grafiska bilder med formaterad text? Det skulle hjälpa mig som inspiration för att skapa mina egna interaktiva dokument. Tack för att du ägnar ett avsnitt åt dess skillnader med M-filer. Många borde lära sig om denna programvara! Fortsätt med det goda arbetet!