Hemsida : Filtillägg : .mod Fil

.mod Fil

Filtyp 1Amiga Music Module File

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är MOD file?

Standard musikmodulformat som är erkänt av de flesta ljudspårningsprogram. kan skapas av FastTracker, StarTrekker, Noise Tracker eller ett annat MOD skapande program.

Mer information

MOD-filer innehåller notermönster (mycket som en MIDI-fil) samt ljudprover som används för olika instrument. Ljudproverna tilldelas olika spår inom modulen och spelas upp enligt noterna i poängen.

Program som öppnas MOD filer
Windows
MPlayer
FMJ-Software Awave Studio
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
DeliPlayer
XMPlay
MODPlug Player
KMPlayer
Audio Overload
Impulse Tracker
MOD4Win
MikMod
Myriad Melody Assistant
Linux
MPlayer
Schism Tracker
Audio Overload
MikMod
UModPlayer
Extended Module Player
Totem
uFMOD
XMMS
gxine
Myriad Melody Assistant
Macintosh
MPlayer
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
Audio Overload
Cog
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
MikMod
PlayerPro
XimpleMOD
Myriad Melody Assistant

Filtyp 2Camcorder Recorded Video File

Utvecklare JVC
Kategori Video Files
Format Binary

.MOD alternativnummer 2

Videofil som tagits med en JVC EVERIO digital videokamera, till exempel EVERIO GZ-MC100, MG130, MG7230 och MG630 eller med Canon FS och Panasonic D-Snap SD-kort-videokameror; använder MPEG2-komprimering för video och MPEG-1 Audio Layer II-komprimering för ljudspåret.

Mer information

MOD-filer kan öppnas och exporteras till ett annat videofilformat med hjälp av programvaran som medföljer den digitala videokameran.

Program som öppnas MOD filer
Windows
Roxio Creator
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Nero
CyberLink PowerDVD
Corel VideoStudio
Pinnacle Studio
Serif MoviePlus
iOrgsoft MOD Converter
JVC Everio Utility
Squared 5 MPEG Streamclip
CyberLink Media Suite
Linux
Totem
Macintosh
Pixela CAPTY MPEG EditEX
Squared 5 MPEG Streamclip

Filtyp 3GRUB Module

Utvecklare The GNU Project
Kategori Systemfiler
Format N/A

.MOD alternativnummer 3

Programmodul som används av GRUB (GRand Unified Bootloader), en startlastare som används för att ladda flera operativsystem; lagrar en GRUB-modul och laddas endast av GRUB 2 dynamiskt om det behövs för den särskilda startprocessen.

Mer information

GRUB 2 var lite omformad för att vara modulär. Denna design möjliggör ett mindre fotavtryck för startlocket eftersom endast nödvändiga moduler laddas.

GRUB MOD-filer finns i / boot / grub / or / boot / grub2 / directories.

Program som öppnas MOD filer
Linux
GNU GRUB

Filtyp 4Fortran Module File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

.MOD alternativnummer 4

Kompilerad programfil som skrivs i Fortran programmeringsspråk; skapad för varje moduldeklaration inom Fortran-källkoden; Grupprelaterade procedurer och data tillsammans i en enda fil, som kan hänvisas till andra programenheter.

Mer information

Fortran MOD-filer är "mellanliggande" filer och är inte avsedda att öppnas manuellt. Men de kan refereras av Fortran-kompilatorer, som de som anges nedan.

Program som öppnas MOD filer
Windows
G95
Intel Fortran Compiler
Silverfrost FTN95
Lahey/Fujitsu Fortran for Windows
Linux
G95
Intel Fortran Compiler
Absoft Pro Fortran
IBM XL Fortran
Lahey/Fujitsu Fortran for Linux
Open64
Macintosh
G95
Intel Fortran Compiler

Filtyp 5AMPL Model File

Utvecklare Bell Laboratories
Kategori Data filer
Format Text

.MOD alternativnummer 5

Modellfil som används för att beräkna komplexa, storskaliga matematiska problem; innehåller variabler (parametrar och uppsättningar), en funktion och begränsningar skrivna i AMPL (A Mathematical Programming Language) -kod; visas som linjärt, olinjärt, kvadratiskt, blandat heltal och andra problemtyper; innehåller kommentarer, som måste vara prefaced med en "#."

Mer information

För att ladda din MOD-fil, t ex example.mod, skriv modell example.mod; om den ligger i din "amplcml" -mapp med din sw.exe-fil. Om din example.mod-fil finns på en annan plats måste du inkludera sökvägen. Skriv något så här (om du använder Windows): modell C: Usersexample.mod ;. När du har laddat in din MOD-fil, skriv lösa; för att lösa problemet. Sedan, om du vill visa något av dina resultat, skriv in displayen och vad som helst resultat du vill visas. Kom ihåg att alltid avsluta din linje med a;.

Ett exempel på en MOD-fil: var XB; var XC; maximera vinst: 25 * XB + 30 * XC; föremål för Tid: (1/200) * XB + (1/140) * XC föremål för B_limit: 0 underlagt C_limit: 0

Program som öppnas MOD filer
Linux
AMPL

Filtyp 6Femap Model

Utvecklare Siemens PLM Software
Kategori CAD-filer
Format Binary

.MOD alternativnummer 6

Modellfil som används av Femap, ett CAD-analysanalysprogram; lagrar en 3D-modell med element, material, egenskaper, dataytor, begränsningar och andra modelldata.

Mer information

Femap står för Finite Element Modeling och Efterbehandling, och gör att du kan bygga ändliga element modeller av tekniska problem och se lösningsresultaten.

OBS: MOD-filtillägget ersattes av .MODFEM med utgåvan av version 9 av Femap.

Program som öppnas MOD filer

Filtyp 7ArchiCAD Module

Utvecklare Graphisoft
Kategori Pluginfiler
Format N/A

.MOD alternativnummer 7

Lägger till extra funktioner och funktionalitet till ArkiCADs arkitektoniska designprogram; kan ingå i programvaran eller skapas av användaren.

Program som öppnas MOD filer
Windows
GRAPHISOFT ArchiCAD
Macintosh
GRAPHISOFT ArchiCAD

Filtyp 8Neverwinter Nights Module

Utvecklare BioWare
Kategori Spelfiler
Format N/A

.MOD alternativnummer 8

Modul skapad för Neverwinter Nights (NWN) -serien videospel; innehåller alla platser, varelser, objekt och andra objekt som ingår i ett NWN-äventyr måste sparas i "Neverwinter" Nights 2 \ modules "-katalogen för att laddas av spelet.

Mer information

NWN-moduler kan skapas och redigeras med hjälp av Aurora Neverwinter Nights Toolset, ett modulbyggnadsverktyg som utvecklats av BioWare.

Program som öppnas MOD filer
Windows
BioWare Aurora Neverwinter Nights Toolset
Linux
BioWare Neverwinter Nights

Om MOD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mod-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Neverwinter Nights Module, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där. Tack för förklaringen om .mod-tillägget. Jag visste inte att det fanns och att det hade åtta möjliga syften eller associationer. Det är ju helt galet. Jag lär mig allt om några av de spel jag brukade spela. Den här gången är min forskning inriktad på videospelsserien Neverwinter Nights. Det var avgörande för mig att lära mig om dem eftersom det är dessa format som ansvarar för platserna, varelserna eller föremålen. Den typ av konstruktion som finns i spelet är fantastisk för den tid då det släpptes. Tack för att du påpekade att de först måste sparas i katalogen. Jag förväntade mig att jag skulle behöva forska på en annan webbplats om några av de andra program som kan öppna dem. Du inkluderade det. Tack!