Hemsida : Filtillägg : .model Fil

.model Fil

Filtyp CATIA 3D Model FIle

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori CAD-filer
Format N/A

.MODEL alternativnummer

3D-modelleringsformat som används av CATIA (datorstödd tredimensionell interaktiv applikation), ett 3D CAD / CAM-program; används för att bygga mögel, matris, kompositer och andra typer av modeller.

Mer information

Branscher som använder CATIA-modeller inkluderar industrimaskiner, billeverantörer, flygleverantörer, varvsindustrier och bearbetningsföretag.

Program som öppnas MODEL filer
Windows
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Om MODEL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil model-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen CATIA 3D Model FIle, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har velat börja använda CATIA för att bygga mina gjutformar för mina ingenjörskurser. Ditt inlägg om .model-tillägget var precis vad jag letade efter. Det var en bra artikel för mig som gjorde mig bekant med formatet och som förstod dess viktigaste användningsområden och tillämpningar i branschen idag. Jag undrar bara om man också kan bygga större modeller som fullständiga sammansättningar. Jag frågar detta bara för att jag vill 3D-skriva mina konstruktioner och skulle tycka att det vore användbart att se dem redan monterade. Jag har redan köpt CATIA och kommer därför att börja experimentera med programmet för att skapa mina första modeller. Jag hoppas att allt fungerar! Tack för allt bra arbete. Jag är säker på att ditt inlägg kommer att vara till hjälp för många studenter som jag.