Hemsida : Filtillägg : .moho Fil

.moho Fil

Filtyp Moho Animation Project

Utvecklare Smith Micro
Kategori Data filer
Format Zip

.MOHO alternativnummer

En MOHO-fil är ett animationsprojekt som skapats av Moho (tidigare Anime Studio), ett animeringsprogram som användes för att skapa anime-filmer. Den innehåller ett projekt som innehåller lager, objekt och en tidslinje. MOHO-filer kan också lagra stilar och effekter som kan tillämpas på objekt som används i videon.

Mer information

MOHO-filen öppnas i Smith Micro Moho Pro 12

Eftersom MOHO-filer lagrar animationsprojekt är de de mest kända filerna bland Moho användare. Du kan skapa en MOHO-fil genom att välja Arkiv → Ny eller Ny från mall och spara sedan genom att välja Arkiv → Spara eller Spara som .... För att öppna en MOHO-fil, välj bara Arkiv → Öppna ... eller Öppna nyligen ... och välj MOHO-filen.

MOHO-filer skapades ursprungligen av tidiga versioner av Moho. Filen ersattes emellertid av filen .ANME när Moho blev Anime Studio. Så småningom, i version 12, namngavs Anime Studio som Moho, som använder MOHO-filen för att lagra projekt. Nuvarande versioner av Moho stöder fortfarande ANME-filer.

Program som öppnas MOHO filer

Om MOHO filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil moho-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Moho Animation Project, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.