Hemsida : Filtillägg : .motn Fil

.motn Fil

Filtyp Apple Motion Generator Project Template

Utvecklare Apple
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.MOTN alternativnummer

En MOTN-fil är en projektmall som innehåller en generator som skapats av Apple Motion, en rörelsesgrafikapplikation. Den lagrar information om en generator, som innefattar generatorns varaktighet och placering. MOTN-filer innehåller inte själva media som utgör generatorn endast referenser till media.

Mer information

Generatorer är grafiska utformade för att förbättra video, till exempel en färgad bakgrund, ett animerat eller statiskt mönster eller en gradient. De kan också innehålla texttecken för nedräkningsanimeringar eller tidskod.

Apple Motion använder flera tillägg för att spara olika projekttyper. Titlar som skapats i Motion sparas som .MOTI files, effekter sparas som .MOEF files, och övergångar sparas som .MOTR files.

Som standard sparas MOTN-filer i följande katalog i MacOS:

/ Användare / användarnamn / Filmer / Motion Mallar / Generatorer /

MOTN-filer finns vanligtvis i mappen "Generatorer" tillsammans med två .PNG thumbnail previews, förhandsvisning av MOTN-generatorn och en mediefil som lagrar alla medier som är kopplade till generatorns projekt.

Apple Motion används för att skapa generatorer, effekter, övergångar och titlar för videoprojekt. Den brukar användas tillsammans med en videoredigerare för att skapa en effekt, titel, övergång, som sedan exporteras och importeras till videoredigeraren. Motion används mest med Final Cut Pro på grund av dess liknande utseende och integration med videoredigeraren.

Program som öppnas MOTN filer
Macintosh
Apple Motion

Om MOTN filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil motn-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Apple Motion Generator Project Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.