Huvud : Filtillägg : .mp4.infovid Fil

.mp4.infovid Fil

FiltypParrot AR Drone and Gyro Flyer Video

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format N/A

.MP4.INFOVID alternativnummer

Övergångsvideoformat skapat av olika modeller av Parrot AR Drone och Gyro Flyer, en radiokontrollerad flygande fyrhjulingshelikopter byggd av det franska företaget Parrot; mp4.infovid-filer skapas eftersom papegojens iOS-inspelningsapp spelar in i ett format och konverterar det till .MP4 så snart inspelningsprocessen är stoppad.

Mer information

Om den här videokonverteringen avbryts, antingen av användaren som lämnar flygprogrammet innan inspelningen är färdig, dränens batteri går platt eller om dronkraschen landar, kommer videon inte att konverteras och stanna kvar det ursprungliga formatet.

Tillverkarens tips i ett sådant scenario är att inte röra eller byta namn på dessa temporära filer, utan bara slå på AR.Drone 2., anslut USB-pinnen och videofilerna kommer att vara behandlas på nytt inom kort.

Program som öppnas MP4.INFOVID filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Corel VideoStudio
Microsoft Windows Video
DVDVideoSoft Free MP4 Video Converter
CyberLink Media Suite
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Eltima Elmedia Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om MP4.INFOVID filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för mp4.infovid och hur man öppnar den.

Filtypen Parrot AR Drone and Gyro Flyer Video, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.