Hemsida : Filtillägg : .mq4 Fil

.mq4 Fil

Filtyp MQL4 Source Code File

Utvecklare MetaQuotes Software
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.MQ4 alternativnummer

En MQ4-fil är ett program skrivet för MetaTrader, en online handelsplattform för Forex, Futures och CFD-marknader. Den innehåller kod skrivet i MetaQuotes Language 4 (MQL4), som typiskt innehåller variabler, funktioner och kommentarer. MQ4-filer kan vara anpassade indikatorer, skript eller biblioteksfiler.

Mer information

MQ4-filen används huvudsakligen av MetaTrader 4 medan filen .MQ5 ersätter MQ4-filen med utgåvan av MetaTrader 5.

Program som öppnas MQ4 filer

Om MQ4 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mq4-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MQL4 Source Code File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där. Ville bara säga tack för förklaringen om .mq4 filändelsen. Handelsplattformar är ganska nya för mig och det finns fortfarande mycket jag måste lära mig. Eftersom dessa filer innehåller kod som är skriven i MQL4 öppnar det många möjligheter. Även om min första databas inte är så stor är det ett stort plus att ha en bättre struktur i mina variabler, funktioner och kommentarer. Det skulle vara bra att inkludera länkar om hur folk kan använda dem för att skapa skript eller biblioteksfiler. Vilka förbättringar har gjorts i MQ5-formatet jämfört med MQ4-filer? Finns det någon anledning att fortsätta använda dessa eller är de värdelösa? Tack för listan. Detta är ett av de få tillägg som fungerar på iOS-enheter också lol. Till nästa gång!