Hemsida : Filtillägg : .mq5 Fil

.mq5 Fil

Filtyp MQL5 Source Code File

Utvecklare MetaQuotes Software
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.MQ5 alternativnummer

En MQ5-fil är ett program skrivet för MetaTrader, en online handelsplattform. Den innehåller källkod skrivet i MetaQuotes Language 5 (MQL5), som innehåller klasser, variabler, funktioner och kommentarer som kan sammanställas till en .EX5 fil. MQ5-filer ersatte .MQ4 filer med utgåvan av MetaTrader 5.

Mer information

MQ5-filer kan öppnas och redigeras av MetaEditor, en redaktör för att skapa handelsrobotar och tekniska indikatorer och ingår i MetaTrader.

MetaEditor kan också kompilera MQ5-filer i EX5 Expert Advisor-filer, vilket är program för att automatisera handels- och analysprocesserna i MetaTrader. Samlingsprocessen består av flera steg, såsom en lexisk skanning, analysering, semantisk analys, kodgenerering och kodoptimering. För att kompilera en MQ5, öppna källfilen i "Navigator" och välj Arkiv → Kompilera. Om det finns några fel kommer kompileringen inte att slutföras. Ingen EX5-fil skapas. Felen kommer att visas på fliken "Fel" i fönstret "Verktygslåda".

MetaTrader-programvaran används för att analysera och handla lager, Forex, Futures och CFD. Det kommer med tekniska analysverktyg och möjliggör användningen av automatiserade handelssystem och kopiering av handel.

Program som öppnas MQ5 filer
Windows
MetaQuotes MetaTrader
Linux
MetaQuotes MetaTrader
Macintosh
MetaQuotes MetaTrader

Om MQ5 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mq5-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MQL5 Source Code File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.